Magyarország első pillás kereső alkalmazása

Turbózd fel vendégkörödet a LashBird pillás kereső alkalmazással! Kerülj fel elsőként a pillás térképre, hogy a közeledben lévő pillás szolgáltatást kereső vendégek azonnal Rád találjanak!

Töltsd le

Az alkalmazás ingyenes, töltsd le most iPhone vagy Android okostelefonodra!

Regisztrálj

Regisztrálj ingyenesen Magyarország első pillás kereső alkalmazásába!

Használd

Lokációd megadásával a közeledben lévő pillás szolgáltatást kereső vendégek azonnal Rád találnak.

A LashBird pillás kereső alkalmazás megkönnyíti a vendégszerzést!

Ha pillás szakember vagy, ezt Neked találtuk ki! Minden funkciót úgy alkottunk meg, hogy a vendégek gyorsabban, egyszerűbben megtaláljanak és bejelentkezzenek hozzád!

Profilom

Hozd létre saját profilodat! A szolgáltatói adatlapod kitöltésekor megadhatod elérhetőségeidet (név, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal), szalonod nyitvatartását, és személyes bemutatkozót írhatsz leendő vendégeidnek.

Szolgáltatásaim és szabad időpontjaim

Válaszd ki milyen pillás szolgáltatásokat nyújtasz és add meg szabad időpontjaidat! Így a vendégek könnyebben Rád találnak a részletes keresőben és azonnal időpontot foglalnak.

Referencia fotóim

Tedd személyesebbé szolgáltatói adatlapodat munkáidról készült szép referencia fotóiddal.

Épp ráérek!

Töltsd be az üresjáratot! Ha felszabadulnak időpontjaid, küldj értesítést az alkalmazás felhasználóinak, hogy a közeledben lévők azonnal menni tudjanak hozzád.

Térkép

Kerülj fel a pillás térképre! A térképes nézetben szalonod könnyedén láthatóvá és megtalálhatóvá válik. Vendégeidet az applikációból indítható útvonaltervező vezeti el hozzád!

Vélemények

Vendégeid értékelést és véleményt írhatnak rólad, melyek megjelennek a szolgáltatói adatlapodon. A pozitív vendégélmények ösztönző hatást gyakorolnak foglaláskor a pillás szakembert keresőkre.

Kedvenceim

A LashBird alkalmazásban elégedett vendégeid hozzáadhatnak a “Kedvenceim” menüponthoz, így egy külön listából rögtön a Te profilodat fogják megnyitni, amikor pillást keresnek.

Járj egy lépéssel mások előtt!

Kerülj fel elsőként a pillás térképre, használd Magyarország első pillás kereső alkalmazását,
hogy a vendégek Rád találjanak! Töltsd le ingyen most!