Pillást keresek

Használd a LashBird pillás alkalmazást, hogy a térképes szalonkereső segítségével, bárhol és bármikor megtalálhasd azt a közeledben lévő lash stylistot, aki elkészíti gyönyörű szempilláidat.

Töltsd le

Az alkalmazás ingyenes, töltsd le most iPhone vagy Android okostelefonodra!

Regisztrálj

1 perc az egész, regisztrálj ingyenesen Magyarország első pillás kereső alkalmazásába!

Használd

Lokációd megadásával találd meg a legközelebbi pillás szakembert és foglalj hozzá időpontot!

Egyszerű és nagyszerű alkalmazás
a gyönyörű szempillákért!

A LashBird használatával bárhol jársz, azonnal megtalálhatod a közeledben dolgozó pillás szakembereket, hogy külsőd mindig kifogástalan legyen!
Töltsd le az applikációt, és tekintsd meg a szabad időpontokat!

Profilom

Hozd létre saját fiókodat a LashBird alkalmazásban és böngéssz a pillás szolgáltatók között. Nézd meg a közeledben lévő pillások adatlapjait, referencia fotóit, és olvass róluk véleményeket.

Pillások a közelemben

Add meg lokációdat az alkalmazás használata közben és nézd meg, milyen pillás szakemberek, lash stylistok dolgoznak a közvetlen közeledben, majd válassz a szabad időpontok közül.

Pillát szeretnék

A részletes keresőben szűrhetsz szolgáltatásra, távolságra, és bekapcsolhatod, hogy csak azokat a pillásokat lásd, akik nyitva vannak vagy éppen ráérnek.

„Épp ráér” értesítés

Egy extra “Épp ráér” értesítés bármikor jól jöhet! Ezt az értesítést akkor kapod, ha a közeledben dolgozó pillás szakembernek megüresedett helye van. Így akár soron kívül is bekerülhetsz kedvenc pillásodhoz!

Kedvenceim

Ide gyűjtheted kedvenc pillás szolgáltatóidat, akikkel meg voltál elégedve, hogy legközelebb keresgélés nélkül, még egyszerűbben be tudj hozzájuk jelentkezni.

Útvonaltervező

Térképes nézetben könnyedén átláthatod, hogy hol vannak a közeledben pillás szakemberek, az útvonaltervező pedig elvezet az általad kiválasztott szalonhoz.

Vélemények

Vendégként, névvel ellátott véleményt írhatsz a szolgáltatók profiljához, melyek láthatóvá válnak a szakemberek adatlapjai alatt.

Találj pillást könnyedén!

Használd Magyarország első pillás kereső alkalmazását és foglalj időpontot könnyen, gyorsan, egyszerűen! Töltsd le ingyen most!